b.tan forever + ever

120,00 DKK inkl. moms.

Indeholder 200ml.

 

b.tan forever + ever er en medium tanning mousse, som er særlig ved at den giver et long lasting tanning resultat, som holder i op til 11 dage.

b.tan forever + ever er med en varm undertone og den perfekte selvbruner til dig der vil understrege det gyldne i din hud i  mange dage uden at skulle forny den.

Det særlige ved b.tan er, at der er langt færre orange og gule toner.  b.tan er specialister i selvbrunere og har en farve til alle. Uanset udgangspunkt og uanset hvor varm, kold, lys eller mørk du ønsker resultat, kan du finde den helt rigtige med b.tan. Du vil også opdage at b.tan ikke lugter fælt, som mange tanning produkter ellers er kendt for. Vælg b.tan forever + ever hvis du er lidt doven og ikke vil tanne dig ofte.  Vil du have et mørkere resultat skal du vælge b.tan tanned AF tanning mousse.

På lager

Kategorier: ,

Fordele

– Selvbruner mousse

– Giver en let solkysset hud

– Skøn brun efter bare 9 minutter

– Giver ingen striber

– Dufter ikke fælt af selvbruner

– Naturlige ingredienser – no added nasties

– Vegansk

– 100% naturligt DHA som er det selvbrunende stof udvundet af naturlige sukkerrør

Anvendelse

– Påfør eventuelt bodylotion på de områder, som er meget tørre f.eks. albuer, knæ og knoer

– Anvend tan i dont want tan on my hands handsken

– Fordeles på hele kroppen og kan fint anvendes i ansigtet, eller find et b.tan produkterne som primært er til ansigtstanning

– Vent 9 minutter og skyl derefter markørfarven af i lunkent vand, kun 45 sekunder og uden brug af sæbe.

 

Hvor mange pump skal der til?

Start med 2 pump pr. arm og brug det overskydende i handsken til dine hænder. Der er stor forskel på hvor meget tanning man synes der skal til, her er b.tan handsken til stor hjælp til at fordele den rette mængde. Brug 4 punp per ben og brug resten fra handsken på fødderne. Anvend samme teknik på kroppen og i ansigtet, eller køb et af de specifikke b.tan ansigtsprodukter. Det eneste vi ikke kan hjælpe dig med er ryggen.