Infrarød saunatæppe

3.300,00 DKK inkl. moms.

 

Det infrarøde sauna tæppe udsender elektromagnetiske bølger og stråler, der skaber vibrationer og dybdevarme i din krop.
Den gennemtrænger celler i huden, musklerne og knoglerne. Bølgerne er harmløse og forårsager ingen skader.

Som reaktion på varmen, vil kroppen forsøge at afkøle sig selv. Dette øger både puls og stofskifte. En behandling i saunatæppet lader varmen trænge dybt ind og løsner stive led og muskler. Giver smertelindring ved fibromyalgi, gigt, muskel smerter og inflammation i kroppen. Det er en dybdegående behandling, som virker udrensende, fedtforbrændende, cellefornyende, muskelafslappende samt øger kroppens stofskifte.

Derudover kan du forbrænde helt op til 600 kalorier i saunatæppet, som et godt supplement til vægttab.

Ved høj varme øges detox processen og fedtdepoterne påvirkes intenst (feks. 70 grader).
Ved lavere varme kan du opnå afslappede muskler og dejlig generel afslapning. Her produceres også endorfiner som ophæver stresshormonet (feks. 45 grader).

OBS! Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter endt behandling, så du kan få genoprettet væskebalancen og udskille affaldsstoffer.

På lager

Kategori:

Fordele

– Øget blodcirkulation

– Afslapning af muskler

– Afhjælper lidelser som psoriasis, kroniske infektioner

– Cellulitis reduceres

– Gigt/ledgigtsmerter lindres

– Idrætsskader heles hurtigere

– Immunsystemet forbedres

– Kalorieforbrændingen øges (vægttab)

– Kredsløb og stofskifte forbedres

– Kropssmidighed øges

– Myoser- og andre muskelsmerter lindres

– Spændingshovedpine reduceres

– Stress og træthed reduceres

– Afgiftning af tungmetaller

– Forbedring af åndedræt (f.eks. ved astma)

Guide

Det infrarøde saunatæppe er udstyret med lynlås hele vejen rundet og er derfor nem at åbne og lukke.

Da det er et 2-zone tæppe, er der to ledninger som er forbundet med hver sin side af tæppet og som skal monteres i maskinen, som derefter sluttes til strøm. På maskinen kan man indstille grader på begge zoner samt tiden tæppet skal virke i. Man kan løbende skrue op og ned for varmen.

Da det er en varm omgang, kan det være en fordel at have et håndklæde eller to i nærheden. Evt. læg et håndklæde i nakken ovenpå en pude, for at opnå en god komfort. Det anbefales at man kun er iført undertøj i saunatæppet.

Efter endt behandling kan det infrarød saunatæppe aftørres med et håndklæde. Når det er afkølet kan det let desinficeres med desinficerende middel.

Tænk over hvad du laver, de første 60 minutter, efter du har været udsat for en behandling. Din hud åbner sine porer og udskiller affaldsstoffer, men huden stopper ikke, i det øjeblik du forlader dit saunatæppe. Gå eksempelvis først i bad 30-60 minutter efter.

Det anbefales at du fjerner din makeup, inden du igangsætter din behandling. Det skyldes at din hud sveder meget og at makeup, kan komme til at være chikanerende for huden, når dine porer åbner sig.

Du vil hele dagen, kunne få en god effekt af saunatæppet, men du vil opleve den bedste effekt om morgenen eller lige inden nattesøvnen.

Hvad medfølger

– Infrarød saunatæppe

– Målebånd

– Guide til brug af tæppet samt skema til at følge med i kroppens udvikling i centimeter.

Følgende må IKKE benytte infrarøde saunatæppet

  • Gravid eller ammer
  • Åbne sår
  • Pacemaker eller hjerteproblemer
  • Alvorlig syg
  • Undervægtig
  • Barn/teenager
  • Vejer mere end 120 kilo