SOPH Professional

Skønhedsbranchen vokser i et konstant stigende tempo, er det vigtigere end nogensinde, at kunne følge med og skille sig ud fra mængden. Derfor er det vigtigt at man vælger det rette uddannelsessted og ikke går på kompromis med kvaliteten!

Hos SOPH Professional tilbyder vi kurser i Eyelash Extensions – single og volume, samt Elleebanas fantastiske Brow Lift (lamination), Lash Lift, Brow Henna samt Brow Styling, som alle indeholder skånsomme og effektive produkter.

Derfor sikre vi dig og din certificering hos SOPH Professionel med kurser som har fokus på grundig teori, udførsel, højkvalitetsprodukter. Med dig i centrum og med efterfølgende sparring samt lukket online fællesskaber.

Der er mulighed for 1 til 1 undervisning igennem mit bookingsystem og jeg kører derudover også ud til din klinik/salon, hvis i er mere end to som ønsker undervisning.

Vippetekniker grundkursus

6.990kr.

ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT KURSUS

3.990kr.

Elleebana Profusion Brow Lift Kursus

3.990kr.

Læs mere om kurser samt datoer for afholdelse på sophstudio.dk

Lash Lift Masterclass

(1-til-1 undervisning)

Ønsker du at blive en ekspert inden for Lash Lift og forbedre dine færdigheder som stylist?

På dette masterclass kursus får du muligheden for at udvikle dine færdigheder og sikre dig et perfekt Lash Lift hver gang.

Som en certificeret stylist er det vigtigt at fortsætte med at lære og udvikle sine færdigheder og teknikker, da der hele tiden kommer nye produkter samt teknikker til. Med denne masterclass kan du differentiere dig fra dine konkurrenter og tiltrække flere kunder. Vil du gerne tilbyde dine kunder en endnu mere sofistikeret og perfekt behandling, er denne overbygning et kursus, du absolut bør investere tid og energi i.

Dette kursus er udelukkende læren omkring teknikker, og er derfor for stylister som allerede certificeret indenfor Lash Lift, som kender til teorien bag behandlingen.

Kurset vare 3 timer og indeholde ikke startkit. Jeg vil have alle de produkter du skal bruge under behandlingen og vil herefter rådgive om, hvilke du selv bør invester i.

Kurset starter med en demonstration, hvorefter du selv skal udføre behandlingen på en model. Du vil her lære alle tip og tricks som hælper dig til at skabe smukke resultater hver gang.

På denne masterclass benytter vi udelukkende produkter fra Elleebana, som er det førende brand inden for Lash Lift på verdensplan. Produkter kan efterfølgende købes på sophpro.dk.

Undervisningen foregår 1-til-1 for at du bliver fuldstændig tryg i teknikken.

Send mig en mail for at booke din Masterclass – så finder vi et tidspunkt som passer dig!

Er du en del af en klinik og ønsker flere medarbejder skal deltage? Så send mig en mail på kontakt@rrstudio.dk, så finder vi en god pris for jer alle.