SOPH Professional

 

Kursus i Volume Eyelash Extensions

Hos SOPH Professional bliver du uddannet hos vores team bestående af Danmarks dygtigste og mest erfarne vippeteknikere. Vi er blandt de førende undervisnings afdelinger og professionelle brands på markedet. Vi leverer dine produkter i top kvalitet, og vi hjælper dig godt i gang.

Under dette avancerede Volume kursus lærer du teknikken bag at håndlave Volume faner og skabe et look, som komplimenterer dine kunders øjne. I løbet af dette 1 dags intensive kursus, vil du lære flere forskellige Volume teknikker, som gør dig i stand til effektivt at lave dine egne smukke Volume Eyelash Extensions. Du bliver også undervist i morfologi/design, kemi, sikkerhed, øjets anatomi, kundekonsultation mm. Vi støtter dig efter dit kursus, så du kan få alt den hjælp du har behov for, til at komme i gang.

Hos SOPH Professional har vi fokus på faglig dygtighed og høj kvalitet.

Kurset er for dig, som allerede har taget kursus i Single Lash Eyelash Extensions. Du kan også være med, selvom du har dit grundkursus fra en anden udbyder.

Du vil modtage dit eget personlige certifikat ved afslutningen af kurset. Dit certifikat fra os vil være et kvalitets-stempel.

 

Pris: 5.290 DKK inkl. moms og depositum

 

Kurset inkluderer:

Start kit

Manual

Teoretisk og praktisk træning

15% rabat på dit første køb på: sophpro.dk (skal bruges indenfor 3 måneder efter endt kursus)

Adgang til gratis trænings sessions

Dit eget personlige certifikat

Varighed: 1 dag

 

Kurset afholdes på Hjulmagervej 3, 9000 Aalborg

Se kursuskalenderen her: https://sophstudio.dk/kurser/kursuskalender/ 

Ønsker du at tilmelde dig kurset, så send en mail til kontakt@rrstudio.dk

Er i en klinik som ønsker flere medarbejdere på kursus eller at kurset skal afholdes ved jer, så send mig en mail på kontakt@rrstudio. Så finder vi en passende rabat samt en dato som passer jer.