Elleebana

Lash Lift Masterclass

Elleebana Lash Lift er den ultimative løsning til at skabe smukke, naturligt forførende vipper, der holder sig flotte i ugevis. Dine kunder vil være henrykte! Elleebana Lash Lift imponerer ikke kun med sin hurtige virkning, men det er også verdens førende produktserie, der tilbyder et væld af muligheder og produkter, der gør din behandling til en ren fornøjelse.

Med denne Lash Lift Masterclass kan du tage dine lash lifts til nye højder og sikre dig et smukt resultat hver gang! Du lærer hvordan du bruge Elleebanas ProFusion produkter til at skabe smukke samt skånsomme resultater, som vil gøre at dine kunder kommer igen og igen.

Dette kursus er udelukkende læren omkring teknikker, og er derfor for stylister som allerede certificeret indenfor Lash Lift og som kender til teorien bag behandlingen.

Kurset vare 3 timer og indeholde ikke startkit. Jeg vil have alle de produkter du skal bruge under behandlingen og vil herefter rådgive om, hvilke du selv bør invester i.

Kurset starter med en demonstration, hvorefter du selv skal udføre behandlingen på en model. Du vil her lære alle tip og tricks som hælper dig til at skabe smukke resultater hver gang.

 

Hvorfor vælge Elleebana?

Top professionel produkt-serie i kontinuerlig udvikling.

Behandlingen giver en perfekt kurve på vipperne; det smukkeste resultat.

Silicone skabelonerne er genanvendelige.

Behandlingen er behagelig for kunden.

Behandlingen giver indtryk af længere øjenvipper uden eyelash extensions.

Produktet er uden formaldehyde og giftstoffer.

Velegnet behandling til både korte og lange vipper.

Fås kun i sachets; ingen spild og top hygiejne.

 

Pris:
2.199 DKK
inkl. moms

Dette kursus er et minikursus på 3 timer

 

Kurset afholdes hos RR studio på Lindholmsvej 34, 9400 Nørresundby

Er i en klinik som ønsker flere medarbejdere på kursus eller at kurset skal afholdes ved jer, så send mig en mail på kontakt@rrstudio. Så finder vi en passende rabat samt en dato som passer jer.