Fluffy Brows

Ved denne fantastiske behandling kan du opnå smukke, naturligt fyldige bryn, som ser ud som om de er blevet fyldt ud med en let pulverskygge. Ved at pigmentere dine bryn på denne måde, vil du opleve, at huller eller områder med manglende hår vil blive fyldt ud på en naturlig og smuk måde.

Hvis du er usikker på, hvordan du ønsker dine bryn, kan du altid booke en konsultation, hvor vi kan diskutere de bedste muligheder for at opnå det look, du drømmer om.

Det er vigtigt at bemærke, at resultatet af behandlingen vil se mere markant ud umiddelbart efter behandlingen, da hele brynområdet bliver pigmenteret. Men fortvivl ikke, dette vil aftage med 30-40%, når brynet er helet.

Så hvis du ønsker at opnå smukke, fyldige bryn på en naturlig måde, er denne behandling det perfekte valg for dig. Book din behandling i dag og oplev forskellen på et smukt og naturligt bryn!

OBS!
Har du store pore og olieret hud eller har gamle pmu bryn, er du ikke en kandidat til denne behandling. Her vil Powder Brows være et bedre valg.

Tryk her og læs samtykkeerklæringen

Der er visse situationer og tilstande, hvor det ikke er tilrådeligt at få tatoveret bryn.

Graviditet og amning: Det anbefales ikke at få semipermanent makeup under graviditet eller den første måned af amning på grund af hormonelle ændringer og øget følsomhed.

Akutte hudproblemer: Hvis du har akutte hudproblemer som eksem, psoriasis eller aktiv akne i det ønskede behandlingsområde, bør du vente indtil huden er helet, før du får tatoveret bryn.

Infektioner: Hvis du har en aktiv infektion i området, skal behandlingen udsættes indtil infektionen er helt helbredt.

Allergi over for pigmenter: Hvis du har kendte allergier over for nogle af de pigmenter, der benyttes til semipermanent makeup, bør du undlade at få behandlingen.

Blodfortyndende medicin: Hvis du tager blodfortyndende medicin, kan det påvirke helingsprocessen og øge risikoen for blødning. Det er vigtigt at konsultere din læge, før du overvejer semipermanent makeup.

Historik af keloid ardannelse: Hvis du har tendens til at danne keloide (unormal ardannelse), skal du informere din behandler, da det kan øge risikoen for komplikationer samtidig har huden svært ved at optage pigmenten.

Du skal være over 18 år: Ellers skal du have godkendelse fra begge dine forældre.

Immunosuppressiv medicin: Hvis du tager medicin, der undertrykker immunsystemet, kan det påvirke helingsprocessen og øge risikoen for infektion. Din læge skal vurdere, om det er sikkert at få udført behandlingen.

Kemoterapi eller strålebehandling: Hvis du gennemgår kemoterapi eller strålebehandling, kan din hud være mere følsom, og helingsprocessen kan være forsinket.

Store porer, grov eller olieret hud: Har du denne hudtype er du IKKE en kandidat til fluffy brows, da pigmentet vil have svært ved at binde i huden og vil derfor hurtigt forsvinde.

Efter behandlingen

Efter behandlingen ser farven på brynene mere intens ud end det helede resultat.

Under helingsprocessen vil brynene føles tørre og skalle en smule. Det er vigtigt at du ikke gnubber eller piller flager af. Lad flagerne falde af, af sig selv.

Farven kan føles ujævn på de forskellige stadier af helingsprocessen – vær derfor tålmodig.

Permanent makeup er ikke det samme som traditionelle tatoveringer, og holder derfor ikke ligeså længe.

Resultatet af permanent makeup holder i 1,5-3 år og vil herefter kræve en touch up.

Det kan tage 2 touch ups før du opnår det ønskede mætningsniveau i huden – i nogle tilfælde flere. Derfor er det vigtigt at man altid får sin 2. behandling 6-8 uger efter 1. behandling (dog indenfor maks 3 måneder).